Benny Halldin har sett för många spionfilmer

I Benny Halldins tidsmaskin finnes endast ett säte där han själv sitter och fantiserar om skolan och om Tjörnpartiet, skriver insändarskribenterna.

Svar på insändaren ”Man kan skratta åt Tjörnpartiet – men det är inte roligt längre”. Benny Halldin (S) kräver att Tjörnpartiet ska lägga ner mellanstadieskolorna.

Det är vad Socialdemokraterna stenhårt driver och krävde att Tjörnpartiet skulle rösta ja till på kommunstyrelsen. Tjörnpartiet röstade nej till S förslag och tack vare detta stoppades nedläggningen av mellanstadieskolorna och att 10-åringar tvångsförflyttas till högstadiet.

Benny Halldin vill i sin insändare försöka lura folk att det framkommer några hemligheter i protokollet från kommunstyrelsen där Tjörnpartiet stoppade Socialdemokraternas skolnedläggningar. Självfallet finnes det inga hemligheter i protokollen som vi försöker dölja.

Benny Halldin har sett för många spionfilmer eller så är det socialdemokraternas ideologi att trixa med protokoll och komma med svepskäl som spökar.

För att nu smutskasta Tjörnpartiet så påstår Benny Halldin falskeligen att det är Tjörnpartiets fel att föräldrar väntar på förskoleplats i Skärhamn.

Tjörnpartiet vill ha kvar skolan i Skärhamn men sossarna ville genomföra ombyggnader som innebär en tidsplan på 10 år innan sossarnas kollektiva tvångsförflyttningar kan genomföras.

Benny Halldins tidsmaskin hjälper föga ett akutproblem i dagens Skärhamn.

Så sossarnas skolförslag om tvångsförflyttningar av eleverna fördröjer förskoleplatser i Skärhamn. Vad som i verkligheten behöves är ungefär två lokaler till i Skärhamn vilket enkelt kan byggas till eller så kan fräscha skolmoduler hyras in. Det är inte mer komplicerat än så. Behåll Skärhamns skola och bygg till det som behövs – hur svårt kan det vara egentligen?

Att tvångsförflytta elever från Skärhamn och över hela Tjörn som en framtida lösning för att fixa två skollokaler i Skärhamn är totalt mentalt haveri.

Vare sig Tjörnpartiet, föräldrar, elever och skolpersonal är tvångsanslutna till Socialdemokraterna utan alla är fria människor och får tycka vad de vill om skolan.

Ett faktum som sossar som Benny Halldin har problem med att leva med.

I Benny Halldins tidsmaskin finnes endast ett säte där han själv sitter och fantiserar om skolan och om Tjörnpartiet.

Gert Kjellberg

Cyril Esbjörnsson

Tjörnpartiet